__gaTracker('send','pageview');

Belastingaangifte ZZP

Belastingaangifte ZZP kan de omzetbelastingaangifte betreffen die meestal per kwartaal afgerekend wordt met de belastingdienst. Maar Belastingaangifte ZZP kan ook de inkomstenbelastingaangifte betreffen. Beide aangiftes kunnen zowel zelf gedaan worden als worden uitbesteed. Wilt u een op maat gemaakt advies wat voor uw onderneming het beste is? Neem dan nu contact op via deze link: KLIK HIER!

Belastingaangifte ZZP : Omzetbelasting

De aangiftes van de Omzetbelasting vinden meestal plaats per kwartaal. Je kunt dit bij gegronde redenen wijzigen naar maandelijke of jaarlijkse aangifte. Om de omzetbelasting te kunnen bepalen dien je de totale BTW-som van al je binnenkomende facturen te nemen en de totale BTW-som van al je uitgaande facturen. Daarnaast dien je de facturen te filteren op aftrekbare BTW en niet aftrekbare BTW.

Belastingaangifte ZZP : Inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting is op jaarlijkse basis. Hiervoor dien je een overzicht te hebben van de huidige stand van je Balans en een Winst & Verliesrekening. Je maakt vervolgens een fiscale balans, omdat niet alle kosten aftrekbaar zijn. Omdat niet alle kosten aftrekbaar zijn zal je belastbare winst stijgen en het te betalen inkomstenbelastingbedrag stijgen.

Belastingaangifte ZZP : Zelf doen of uitbesteden

Bij zowel de omzetbelasting als de inkomstenbelasting kan je de keuze maken, tussen zelf doen of uitbesteden. Administratie voor Beginners raad aan om te leren je Omzetbelastingaangiftes zelf te doen en je Inkomstenbelastingaangifte uit te besteden. Het aanleren van het zelfstandig doen van je omzetbelastingaangifte kan via de volgende trainingen: KLIK HIER VOOR MEER INFO. De inkomstenbelastingaangifte raden we aan om uit te besteden omdat hier de meeste besparing (winst) valt te behalen (behouden) via de tal van regelingen die er zijn. Een ervaren belastingadviseur of dit nu je boekhouder, accountant of fiscalist is, is dan ook zeer aan te raden. Heeft u geen idee wie als belastingadviseur te nemen, neem dan contact op via deze link: KLIK HIER VOOR MEER INFO. Administratie voor beginners heeft een uitgebreide matchingservice door geheel Nederland voor boekhouders, accountants en fiscalisten. Ook als u uw gehele boekhouding wilt uitbesteden.