__gaTracker('send','pageview');

Belastingadviseur Utrecht

Ben u op zoek naar een goede Belastingadviseur Utrecht ? Dan bent u bij Administratie voor Beginners aan het juiste adres. Voor incidentele belastingkwesties kun u vrijblijvend contact opnemen door te KLIKKEN OP DEZE LINK. Voor zaken als omzetbelastingaangifte en inkomstenbelastingaangifte voor ZZPers , Freelancers en overige kleine ondernemers lees rustig verder.

Belastingadviseur Utrecht : Omzetbelastingaangifte ZZPers en Freelancers

Voor veel ondernemers is het zelfstandig doen van de omzetbelastingaangifte vier keer per jaar niet vanzelfsprekend. Er zijn dan twee opties: uitbesteden of jezelf groter maken dan je nu bent via aanlering door training. Maar wat heb je allemaal nodig om zelfstandig je omzetbelastingaangifte te kunnen doen? Wat zijn sowieso de onderdelen van het proces van Administratie en Belastingen voor ZZPers en Freelancers. Er zijn vijf onderdelen en deze zijn als volgt.

  1. Verzamelen van de data / input (de inkoop en verkoopfacturen)
  2. Creatie van Winst & Verliesrekening en BTW Staat.
  3. BTW aangifte op kwartaalbasis via site www.belastingdienst.nl
  4. Creatie van een Balans
  5. Inkomstenbelasting aangifte aan het einde van het jaar.

Om zelfstandig je omzetbelastingaangifte te kunnen doen, dien je onderdeel 1 te hebben en een deel van onderdeel 2: De BTW staat. Is dit aan te leren? Ja, het zelfstandig doen van je omzetbelastingaangifte is gemakkelijk te leren. Administratie voor Beginners geeft hier speciale trainingen voor namelijk 1) Creatie Basisadministratie systeem en 2) Zelfstandig doen van de omzetbelastingaangifte. Zelf leren is een dus een optie, waarbij Administratie voor Beginners u graag ondersteunt. Uitbesteden ook. KLIK HIER OM CONTACT OP TE NEMEN VOOR UITBESTEDING.

Belastingadviseur Utrecht : Inkomstenbelastingaangifte ZZPers en Freelancers

Bij het doen van de inkomstenbelastingaangifte speelt een zelfde afweging. Deze hoeft echter slecht een keer per jaar plaats te vinden en is in tegenstelling tot de omzetbelasting specialistischer. Administratie voor Beginners adviseert dan ook om de inkomstenbelastingaangifte uit te besteden. Voor meer info en het vrijblijvend opvragen van meer informatie voor uw specifieke situatie: KLIK HIER.