__gaTracker('send','pageview');

Belastingdienst Amsterdam

Belastingdienst Amsterdam vindt je op het volgende bezoekadres: Kingsfordweg 1, 1043GN, AMSTERDAM (6e t/m 19e etage). Op dit adres zijn ook het belasting- en douane kantoor Amsterdam gevestigd.

Het algemeen TELEFOONNUMMER van de belastingdienst Amsterdam is: 0800 – 0543

De openingstijden van belastingdienst Amsterdam zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 t/m 17.00

Het postadres voor Belastingdienst Amsterdam is: Postbus 58944 1040 EE AMSTERDAM

Veel ondernemers zitten met vragen als ze starten of als ze al een tijdje bezig zijn m.b.t. de belastingen. Administratie voor Beginners biedt je de mogelijkheid om deze vragen vrijblijvend te stellen via de mail. Je krijgt dan ook altijd antwoord. Stel je vraag via deze link

Daarnaast organiseert Administratie voor beginners organiseert een aantal avonden per kwartaal waar dit soort vragen GRATIS en voor niets gesteld kunnen worden. Tijdens deze avonden leer je ook welke stappen nodig zijn om je Administratieproces en Belastingaangiftes (zowel Omzetbelasting als inkomstenbelastingen) zo efficient mogelijk in te richten. Druk op de volgende link voor data en locaties bij jou in de buurt om je in te schrijven.

Administratie voor Beginners heeft als doel om meer duidelijkheid voor ZZPers en kleine ondernemers te scheppen op het gebied van Administratie en Belastingen. Hiervoor geeft zij trainingen en biedt zij consultancy services aan, zoals bijvoorbeeld de accountant match service.