__gaTracker('send','pageview');

Boekhouder Amsterdam

Op zoek naar een boekhouder Amsterdam? Bij Administratie voor Beginners bent u aan het goede adres. Administratie voor beginners heeft een uitgebreid netwerk van uitstekende boekhouders in de Amsterdam Regio of als u hier de voorkeur aan geeft zelfs online boekhouders. U kunt dan ook bij ons terecht voor de boekhouder Amsterdam scan. Dit betekent dat we vrijblijvend samen met u kijken naar welke onderdelen u het beste zelf kunt doen in uw situatie en welke onderdelen u het beste uit kunt besteden aan boekhouder Amsterdam. Na deze afspraak heeft u helder wat voor u de juiste weg is en welke vervolgstappen u kunt nemen. U kunt daarvoor via deze link vrijblijvend een afspraak maken.

De vijf basisonderdelen van administratie & belastingen voor ZZP-ers en kleine ondernemers

  1. Verzamelen van de data / input (de inkoop en verkoopfacturen)
  2. Creatie van Winst & Verliesrekening en BTW Staat.
  3. BTW aangifte op kwartaalbasis via site www.belastingdienst.nl
  4. Creatie van een Balans
  5. Inkomstenbelasting aangifte aan het einde van het jaar.

Administratiekantoren, boekhouders, accountants en fiscalisten worden per uur betaald. Vaak gaan in onderdeel 1 en 2 dubbel werk zitten voor zowel de ondernemer als de dienstverlener. U kunt zich voorstellen dat het zelf goed verzorgen van een aantal van bovenstaande basisonderdelen een hoop tijd en kosten kan besparen.

Administratie voor Beginners geeft trainingen in de eerste drie onderdelen. Gemiddeld zijn ondernemers zo’n 2000 euro per jaar kwijt aan het verwerken van de administratie en de aangiftes via tussenpersonen en/of accountant software. Dit is zo’n 167 euro per maand.

Bij administratie voor Beginners leren we mensen hoe ze van dit MAANDBEDRAG een JAARBEDRAG kunnen maken

U leest dit goed! Geen 2000 euro per jaar, Geen 167 euro per maand,

MAAR 167 EURO PER JAAR.

WILT U LEREN HOE OOK U DIT VOOR UW BEDRIJF KAN REALISEREN?

 LEES DAN MEER DOOR OP ONDERSTAANDE LINK TE KLIKKEN:

De Administratie voor Beginners Trainingen