__gaTracker('send','pageview');

Consultancy

Administratie voor Beginners biedt consultancy en trainingen voor ZZPers, freelancers en kleine ondernemers op het gebied van administratie en belastingen.

Waar biedt Administratie voor Beginners consultancy?

Op dit moment is Administratie voor Beginners actief in Amsterdam, Almere, Amstelveen, Haarlem, Purmerend, en Utrecht. Administratie voor Beginners heeft echter een landelijke scoop. Dus u kunt altijd contact opnemen voor een offerte bij u in de buurt via deze link: Klik hier.

Wat is de focus van de consultancy van Administratie voor Beginners?

De consultancy van Administratie voor Beginners is gericht op de vrijheid van de ondernemer te behouden of uit te breiden. Alle adviezen zullen dit dan ook altijd als uitgangspunt nemen. De consultancy van Administratie voor Beginners neemt de vijf stappen van Administratie en belastingen hierbij als uitgangspunt:

  1. Verzamelen van de data / input (de inkoop en verkoopfacturen)
  2. Creatie van Winst & Verliesrekening en BTW Staat.
  3. BTW aangifte op kwartaalbasis via site www.belastingdienst.nl
  4. Creatie van een Balans
  5. Inkomstenbelasting aangifte aan het einde van het jaar.

Het is makkelijk voor de ondernemer te ontdekken of de vijf fasen van administratie en belastingen in hun bedrijf zijn geïmplementeerd. Administratie voor Beginners biedt consultancy en trainingen voor alle van de vijf stappen. Voor meer informatie klik op de volgende link: KLIK HIER.