__gaTracker('send','pageview');

Over Mark

Hoi ik ben Mark Kooperberg! Ik heb mijn Zelf toegewijd aan het maken van hoge – kwaliteits video instructies en persoonlijk 1 op 1 trainingen, om jou te leren hoe je je eigen administratie inricht en voert. Door het goed in te richten en bij te houden, kun je snijden in je boekhouderskosten en het overzicht over je onderneming behouden in simpel te volgen stappen. Iedere startende ondernemer kan zijn administratieproces inrichten en voeren en ik ben hier om je dat te leren.

Verhoging Zelfstandigheid en Zelfvertrouwen

Het beste gedeelte over het voeren van je eigen administratie is dat je afhankelijkheid van externen afneemt en zowel je zelfstandigheid als zelfvertrouwen als ondernemer toeneemt. Je kunt na verwerking direct de financiele stand van zaken zien en je hoeft de boekhouder niet extra te betalen voor je boekhouding, omdat je een schoenendoos of boodschappentas ingeleverd hebt. Ook ben je na de cursus in staat om zelf je eigen BTW-aangifte te doen. Dit draag er allemaal aan bij dat het werk voor de boekhouder klein is (IB-aangifte en eventuele controle van de administratie als je hiervoor kiest). Waardoor de kosten laag blijven.

In staat om zelf je eigen BTW-aangifte te doen

Mijn simpele stap voor stap lesmethode zorgt ervoor dat je administratie in korte tijd staat. Als je niet van video instructies houdt is er altijd een mogelijkheid voor persoonlijke 1 op 1 training. Check de diensten pagina voor meer info en prijzen.

MarkKooperberg 2012