__gaTracker('send','pageview');

Referenties

Ik hoorde zoveel verschillende dingen over belasting maar niks was duidelijk. Mark heeft mij van al mijn vragen verlost en ik kan nu helemaal zelfstandig mijn boekhouding doen! mijn bedrijf is een niveau hoger gebracht door zijn hulp! De investering is binnen no time terugverdiend!

Lindsey Schaap (lindseyschaap.nl)

Mark is een goede en geduldige leraar die altijd klaar staat voor zijn cursisten. Ik ben zeer tevreden over training die ik heb ontvangen. Mark heeft me geholpen door een goed systeem op te zetten voor mijn administratie zodat het me zo min mogelijk tijd kost. Zo is BTW aangifte doen echt een makkie geworden ;) Ik zou de cursus administratie voor beginners zeker aanbevelen aan elke beginnende ondernemer!
Kim Pittoors www.nethit.nl
Websitemaker & SEO Specialist
Mark heeft me goed geholpen om snel bij de juiste accountant te komen die het best bij mij en mijn bedrijf past. Voor relatief weinig kosten heb ik mijn administratie op een geheel andere en overzichtelijkere manier kunnen inrichten en kan ik met al mijn vragen terecht bij mijn nieuwe accountant, wanneer ik maar wil. Ik kan zeker aanraden om Mark te bellen.

Niels

Als zelfstandig ondernemer vind ik het belangrijk dat mijn boekhouder náást mij staat als betrouwbare adviseur. En dat doet Mark! Hij is er echt voor jou als mens en als ondernemer en past zijn dienst aan op jouw behoeften en kennis. Met zijn kalmte en humor wordt je administratie bijna iets leuks. Kortom, maak kennis en kijk of het klikt!

Ilona Kuis www.ilonakuis.nl

“Tijdens zijn seminar ‘Administratie voor beginners’ heb ik nieuwe inzichten verkregen over mijn boekhouding, met krachtige tools zet hij iedere startende ondernemer aan het werk om aan de slag te gaan met zijn eigen administratie. Geld besparen op kwartaalaangiftes en inboeken, dit zijn zaken die ik prima zelf kan doen, hierdoor heb ik tegelijkertijd een scherpe analyse van mijn bedrijfsresultaat ! Ik heb dankzij deze seminar een basiskennis meegekregen voor wanneer ik in gesprek raak met verschillende accountants. Ik kan hierdoor gerichter advies inwinnen bij de juiste mensen.”

Baltasar